Kenmerken

Penthouse

Op de derde verdieping worden vier penthouses gerealiseerd. Deze penthouses zijn verdeeld over twee woonlagen. De penthouses bieden de kwaliteit en het comfort waar jij naar verlangt. Een vide, royale living, een open keuken en de mogelijkheid tot meerdere slaapkamers en/of hobbyruimten is mogelijk. Wil je echt genieten van persoonlijke luxe, dan kan er een luxe hotelsuite-achtige slaapkamer met badkamer-en-suite en een inloopkast worden gerealiseerd. De verdiepingstrap geeft toegang naar wat wij durven een fantasie- ruimte te noemen. De etage geeft een prachtig uitzicht door de enorme glazen vide en de diverse dakvenster. Het is mogelijk hier een grote slaapkamer in combinatie met een ontspanningsruimte maken, maar misschien heb jij een eigen fantasie. Dat is wonen op niveau!
Alles op een rij:

- 2 woonlagen met vide (tweede en derde verdieping)
1e woonlaag:

- Ruim balkon

- Leefkeuken met kookeiland en grote voorraadkast

- Ruime woonkamer met stijlvolle trap naar de verdieping

- 1 grote slaapkamer met voldoende ruimte voor kledingkasten

- Royale badkamer, met ruimte voor een ligbad

- Separaat toilet

- Berging / wasruimte met aparte entree
2e woonlaag (verdieping):

- Fantasieruimte, in te delen naar eigen smaak en wens

- 1 grote slaapkamer met voldoende ruimte voor kledingkasten

Penthouse

Op de onderstaande plattegrond wordt de basis indeling van bouwnummer 11 weergeven. Klik op een bouwnummer op de verdiepingsplattegrond, om de plattegrond voor dat bouwnummer te bekijken.

Indelingsvarianten

Op de plattegronden die op deze pagina zijn weergeven, staan de appartementen met de basis indeling. Er zijn per appartement andere indelingen mogelijk. Klik op de onderstaande button om de indelingsvarianten te bekijken.

Bekijk de andere verdiepingen