Bijzonder wonen bereikbaar

De Oostergast

Nieuwbouw in Groningen begint in de Oostergast. Wonen in de Oostergast betekent de rust en ruimte van een dorp, met de voordelen van de stad dichtbij. Wonen in de Oostergast is kiezen voor de rust van een dorp, maar wel met de gemakken van een stad. Het station is op loopafstand en met de trein ben je in 9 minuten in hartje Groningen. Met de auto ben je binnen een half uur in de stad en zelfs op de fiets is het te doen: 40 minuten!Het groen omringt de wijk en loopt er dwars doorheen. Bij de aanleg van deze nieuwbouw is gezorgd dat minstens de helft van de wijk uit groen bestaat. En dat merk je; aan de rust en de dorpse uitstraling. In de wijk bevindt zich bovendien het Natuureiland: een park waar kinderen naar hartelust spelen en opgroeien in het groen.Lopend of op de fiets naar school… welk kind wil dat nou niet? Daarom heeft de Oostergast een eigen basisschool voor de kinderen uit de buurt: brede school De Noordster. Onder één dak zitten hier openbare basisschool De Borgh, de Christelijke basisschool Het Anker en kinderopvang SKSG.

Loopafstand Natuureiland

Antares 2020

Op de onderstaande situatiekaart wordt de ligging van Antares 2020 weergeven. Antares 2020 is gelegen aan de Antaresstraat. Aan de westzijde van het gebouw bevindt zich een waterpartij en een lange laan met woningen. Het terrein is makkelijk te bereiken vanaf de weg. Ieder appartement heeft een eigen parkeerplaats. Daarnaast zijn er nog zes parkeerplaatsen voor bezoekers. Op het terrein bevindt zich een gezamenlijke afsluitbare fietsenstalling met plaats voor circa 28 fietsen.Het bijzondere natuureiland wordt inmiddels gerealiseerd, en bevindt zich op loopafstand van Antares 2020.

A-locatie

Het Natuureiland

Midden in de woonwijk ligt één van de mooiste groene plekjes in de Oostergast: het Natuureiland. Een plek voor sport, spel en ontmoeten omringd door groen. De locatie van de appartementen is ten noorden van het Natuureiland. Hier woon je straks in een nieuw en luxe koopappartement omringd door in bloei staande bomen. Een plek waar je bewust wilt wonen in combinatie met de aanwezigheid van water, rust en faciliteiten in de directe omgeving – oftewel: een A-locatie!

Altijd iets te beleven in Zuidhorn

De hotspots in Zuidhorn

Wonen in de Oostergast
Station Zuidhorn
Winkelcentrum
Health Centre Zuidhorn Health Centre Zuidhorn
Cultureel Centrum Zuidhorn