Altijd iets te beleven in Zuidhorn

De hotspots in Zuidhorn

Wonen in de Oostergast
Station Zuidhorn
Winkelcentrum
Health Centre Zuidhorn Health Centre Zuidhorn
Cultureel Centrum Zuidhorn

9801 BA Zuidhorn

Trein- en busstation

Op loopafstand van de Oostergast vind je het trein- en busstation. De ligging ten opzichte van het openbaar vervoer biedt veel vrijheid. Zo kun je binnen 10 minuten in Groningen zijn.

9801 CG Zuidhorn

Cultureel Centrum Zuidhorn

Een prachtig gebouw waar allerlei disciplines op het gebied van cultuur en welzijn zijn samengebracht. Zo zijn de bibliotheek, Kunstbedrijven Westerkwartier en de kantoren van De Tintengroep hierin gehuisvest.
In het moderne Cultureel Centrum Zuidhorn zijn tal van vergadermogelijkheden. Zo kun je voor presentaties, lezingen en seminars gebruikmaken van de foyer. Voor vergaderingen, workshops en brainstormsessies zijn de vergaderruimtes uitermate geschikt. En zoek je gewoon een lekker plekje om in alle rust te werken? Dat kun je helemaal gratis doen op een van de flexplekken. Ze zijn van alle gemakken voorzien, zoals WiFi, computers en de mogelijkheid om een lekker kop koffie of thee te halen in de keuken.

Winkelcentrum

Het breed gevarieerde winkelaanbod van het winkelcentrum in Zuidhorn, biedt je alles wat je nodig hebt. Voor je dagelijkse boodschappen kunt je terecht bij één van de drie grote supermarkten. Of mocht je opzoek zijn naar een specifiekere boodschap, zoals: kleding, delicatessen, huishoudelijke producten of een knipbeurt, ook hiervoor kun je terecht in het winkelcentrum.

9801 AJ Zuidhorn

Health Centre Zuidhorn

Je kunt bij Health Centre Zuidhorn terecht voor Fitness en Personal Training. Onder professionele begeleiding kun je, op eigen niveau, je conditie verbeteren. Van beginner tot gevorderd en van jong tot oud kan bij hen terecht om zijn of haar persoonlijke doelstellingen te bereiken. Daarnaast kun je deelnemen aan één van hun groepstrainingen SeniorenFit, Circuittraining en BBBB-training. Je kunt bij hen ook sporten/fitnessen via Bedrijfsfitness Nederland.