12 duurzame appartementen

Antares 2020

50% verkocht!

Wonen in de Oostergast

In november zijn wij in verkoop gegaan met het project 12 koopappartementen ‘Antares 2020’.
Inmiddels is al 50% van het project verkocht! Dit betekent dat er nog 3 appartementen verkocht moeten worden, voordat er wordt gestart met de bouw.

Comfort
Wat is voor u belangrijk bij uw toekomstige woning? Veel licht, mooi uitzicht, vloerverwarming, duurzaam, geen last van de buren. Antares 2020 voorziet in al deze aspecten. Er worden grote ramen gemaakt met een lage borstwering, hierdoor heeft u maximaal uitzicht vanaf de bank.
Bovendien wordt er tussen de appartementen onderling een zwevende dekvloer toegepast. Dit betekent dat bovenop de betonvloer een laag isolatie wordt aangebracht, zodat uw vloer losgekoppeld is, en dat u zelf mag kiezen welke vloerafwerking u wenst. U ondervindt hierdoor geen hinder van de buren.

Voorbereid op de toekomst
Er zijn in deze huidige tijd veel argumenten om voor nieuwbouw te kiezen. De energiekosten gaan steeds verder omhoog, Nederland moet van het gas af. Een goed geïsoleerde jas met een hoge kierdichting zijn van essentieel belang. De appartementen zijn niet alleen voorzien van een individueel bodem-warmtepomp systeem, maar ook met zonnepanelen en een gebalanceerd ventilatiesysteem.

Dit is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook uiterst comfortabel. Uiteraard is er de mogelijkheid uw elektrische fiets of auto op te laden!Ontwikkeling / Ontwerp

Informatie / Verkoop