12 duurzame appartementen

Maandag 25 november in de verkoop!

Wonen in de Oostergast

Start verkoop

Maandag 25 november is het zover, dan gaan we in verkoop met 12 koopappartementen in de Oostergast, Zuidhorn!

Dit doen wij door een informatieavond te organiseren in zalencentrum Balk in Zuidhorn. Tijdens deze avond ontvangt u alle relevante verkoopinformatie met betrekking tot het project en is er gelegenheid vragen te stellen aan de ontwikkelaar, woonadviseur en de makelaar.

Maandag 25 november 2019 om 19.30 uur
Balk Zalencentrum, De Gast 39 te Zuidhorn

Na de start verkoop heeft u de mogelijkheid om alle informatie te bekijken, door te lezen en het project ‘live’ te bewonderen via een Virtual Reality-bril. Doordat het plan volledig in 3D is uitgewerkt, is het mogelijk om met een VR-bril door de woning te lopen. Hierdoor kunt u alle appartementen ínclusief de indelingsopties in het echt ervaren. Om hier gebruik van te maken, kunt u een afspraak maken. Hoe dit precies in zijn werk gaat, leggen we u uit tijdens de informatieavond.
De inschrijfperiode voor de koop van de appartementen sluit maandag 16 december 2019 om 12.00 uur.

Interesse?

Virtual reality

Kom kijken!

Het is binnenkort mogelijk jouw nieuwe appartement live te bezichtigen. Doordat het plan volledig in 3D is uitgewerkt, is het mogelijk om met een VR-bril door de woning te lopen. Wij hebben ook alvast de indelingsvarianten uitgewerkt in het model, zodat je gerust bij de buren kunt gluren. Later meer!

Hier komen de appartementen van Oostergast! Op 9 minuten van Groningen CS!

Treinverbinding Treinverbinding
Binnen 9 minuten in Groningen

Ontwikkeling / Ontwerp

Informatie / Verkoop