12 duurzame appartementen

Antares 2020

Wonen in de Oostergast

Verkoop is gestart

Maandag 25 november is de verkoop gestart van 12 koopappartementen in de Oostergast, Zuidhorn!

Deze avond is er een informatieavond georganiseerd in zalencentrum Balk in Zuidhorn. Tijdens deze avond is relevante verkoopinformatie met betrekking tot het project beschikbaar gesteld, en was er gelegenheid tot het stellen van vragen aan de ontwikkelaar, woonadviseur en de makelaar.

De inschrijfperiode sluit maandag 9 december 2019 om 17.00 uur, waarna de opties worden toegewezen.

Tijdens de inschrijfperiode is er de mogelijkheid om het project ‘live’ te bewonderen via een Virtual Reality-omgeving. Doordat het plan volledig in 3D is uitgewerkt, is het mogelijk om met een VR-bril door de woning te lopen. Hierdoor kunt u alle appartementen ínclusief de indelingsopties in het echt ervaren. Om hier gebruik van te maken kunt u een afspraak maken bij Douwe Dijkstra Makelaardij in Zuidhorn.

Virtual reality

Kom kijken!

Het is mogelijk jouw nieuwe appartement live te bezichtigen. Doordat het plan volledig in 3D is uitgewerkt, is het mogelijk om met een VR-bril door de woning te lopen. Wij hebben ook alvast de indelingsvarianten uitgewerkt in het model, zodat je gerust bij de buren kunt gluren. U kunt een afspraak maken bij Douwe Dijkstra Makelaardij waar een speciale Virtuality-room is ingericht. Hier kunt u op alle gemak de woningen bekijken.

Hier komen de appartementen van Oostergast! Op 9 minuten van Groningen CS!

Treinverbinding Treinverbinding
Binnen 9 minuten in Groningen

Ontwikkeling / Ontwerp

Informatie / Verkoop