12 duurzame appartementen

'Antares 2020'

Bouw gestart!

Wonen in de Oostergast

Inmiddels zijn 11 van de 12 appartementen verkocht! De bouw is inmiddels gestart!

Comfort
Wat is voor u belangrijk bij uw toekomstige woning? Veel licht, mooi uitzicht, vloerverwarming, duurzaam, geen last van de buren. Antares 2020 voorziet in al deze aspecten. Er worden grote ramen gemaakt met een lage borstwering, hierdoor heeft u maximaal uitzicht vanaf de bank.
Bovendien wordt er tussen de appartementen onderling een zwevende dekvloer toegepast. Dit betekent dat bovenop de betonvloer een laag isolatie wordt aangebracht, zodat uw vloer losgekoppeld is, en dat u zelf mag kiezen welke vloerafwerking u wenst. U ondervindt hierdoor geen hinder van de buren.

Voorbereid op de toekomst
Er zijn in deze huidige tijd veel argumenten om voor nieuwbouw te kiezen. De energiekosten gaan steeds verder omhoog, Nederland moet van het gas af. Een goed geïsoleerde jas met een hoge kierdichting zijn van essentieel belang. De appartementen zijn niet alleen voorzien van een individueel bodem-warmtepomp systeem, maar ook met zonnepanelen en een gebalanceerd ventilatiesysteem. Bovendien is ieder appartement voorzien van een leiding vanuit de meterkast naar de individuele parkeerplaats zodat u uw (toekomstige) elektrische auto kunt opladen. Uiteraard bestaat er de mogelijkheid een aansluitpunt te realiseren voor uw elektrische fiets in de fietsenstalling.

Dit is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook uiterst comfortabel.Ontwikkeling / Ontwerp

Informatie / Verkoop